Untitled
27 maa 2013
week 69: 21 t/m 27 maart

Op 21 maart heb ik een paar dozen uitgepakt die nog altijd op de studeerkamer stonden. Bas heeft zich ook prima vermaakt: hij had alle boeken van de onderste plank uit de boekenkast gehaald en toen hij dat niet meer leuk vond, ging hij op de oude printer hangen, zette zich af en ging met 2 handjes hoog in de lucht staan, totdat hij zijn evenwicht niet meer kon houden en hij op zijn gat viel. Hij was helemaal trots en af en toe bleef hij best even staan. ’s Middags hebben we een klein rondje gelopen, het was erg koud.
We zijn op 22 maart bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Bas heeft fijn met Eline gespeeld. Ze hebben samen weer met de poppenwagen gewandeld. Na de boodschappen heeft Bas lekker geslapen.
Op 23 maart zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar Bas weer flink heen en weer gelopen heeft met de blokkenkar.
We zijn op 24 maart naar de Efteling geweest. Het was héél koud vandaag, maar we hebben wel een fijne dag gehad. Eerst hebben we door het sprookjesbos gewandeld, daarna zijn we met zijn drieën in de Carrousel geweest. Toen we in de rij stonden bij het Poppenfestival kwamen we tante Maartje, oom Tom en Eline tegen. Na het Poppenfestival hebben we wat gedronken en een broodje gegeten. Ondanks dat we een hele tijd hebben moeten wachten bij de Droomvlucht heeft Bas zich prima gedragen. Toen we weggingen bij de Droomvlucht is Bas in slaap gevallen. We hebben een tijdje rondgelopen totdat hij weer wakker werd. Na de Fata Morgana zijn we weer richting huis gegaan. Onderweg hebben we nog bij de McDonald’s gegeten. Omdat Bas niet wilde gaan slapen (wat niet raar is na zoveel prikkels vandaag), hebben we nog even naar filmpjes van Nijntje gekeken; daarna is hij toch in slaap gevallen. Of Bas er veel van meegekregen heeft, weten we niet. Hij heeft flink rondgekeken en af en toe dingen aangewezen, maar hij is te klein om aan te geven wat hij vindt. Wel is hij heel lief geweest, ook als we wat langer in de rij moesten staan.
Op 25 maart zijn Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Het was alweer een hele tijd geleden dat we hen gezien hadden. Bas en Sjoerd hebben samen gespeeld. Ze zitten wat ontwikkeling betreft ongeveer gelijk en gingen dan ook mooi gelijk op met kruipen. Op een gegeven moment hadden 4 kleine handjes het loopwagentje vast. En natuurlijk wilden ze allebei met hetzelfde autootje of hetzelfde blokje spelen. ’s Middags zijn we naar de winkel gewandeld en ook tante Maartje en Eline zijn nog op bezoek geweest.
Bas heeft op 26 maart zelf Koetje in de wasmachine gestopt, dat was weer hard nodig. Hij heeft nog een tijdje voor de wasmachine zitten kijken, zat te wijzen en te zwaaien als Koetje voor het raampje kwam. Hij heeft een tijdje lief gespeeld, maar omdat hij ’s middags niet wilde gaan slapen, was hij ook een tijdje vervelend omdat hij toch wel moe was.
We zijn op 27 maart weer naar opa en oma Van Aerle geweest. Na het eten heeft Bas weer fijn met Eline gespeeld. Eline had een huis voor Bas gebouwd van de Lego en ze hebben weer met de poppenwagen gewandeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative